Palvelut

Kokonaisuus toimimaan!

Varmistamme projektisi onnistumisen ja tarjoamme monipuolisia palveluita laadukkaiden tuotteiden ohella.

Suunnittelemme toimivan kokonaisuuden, johdamme urakkaasi ja putkiasentajamme asentaa niin putket kuin sopivimmat tuotteet paikoilleen saumattomasti projektisi aikataulussa. Opastamme sinua laitteidesi käytössä ja huollamme ne määräajoin varmistaaksemme toimivuuden, toimitamme varaosat kuluvien osien tilalle tarvittaessa tai määräajoin sekä autamme sinua myös projektisi rahoituksessa.

Kysy palveluitamme. Pitkä kokemuksemme säästää ei vain rahaa vaan sinua ja hermojasi, joiden merkitystä varsinkin projektin alussa helposti alipainottaa. Haluamme sinusta pitkäaikaisen asiakkaamme.

Saat meiltä myös rahoituksen, jolla toteutat toiveesi

Tarjoamamme Hanakat Rahoituksen avulla rakennat ja remontoit kotisi haaveidesi mukaiseksi. Se antaa sinulle mahdollisuuden toteuttaa sopivaksi räätälöidyllä kuukausierällä suuretkin urakat ja hankinnat – voit saada rahoituksen jopa 25 000 euroon saakka.

Rahoitus yllättäviin tilanteisiin

Joskus remontoinnin tarve voi yllättää. Hanakat Rahoituksen ja Hanakat-asiantuntijan avulla myös työmaan yllättävät asiat hoituvat parhain päin.

Tee päätös ja Hanakat-myyjäsi hoitaa loput

Kerro myyjällesi kaupanteon yhteydessä, että haluat kohteeseen Hanakat Rahoituksen. Tuotteet saat monessa tapauksessa heti mukaasi. Saat Hanakat Rahoituksen helposti ja vaivattomasti suoraan myymälästä ilman vakuuksia tai takaajia. Rahoituksen myöntää Pohjola Pankki Oyj. Lisätietoja saat lähimmästä Hanakat-liikkeestä.

Edut ja ehdot
- Voit saada luottoa jopa 25 000 euroa, minimikuukausierä on vain 1,7 % luoton määrästä
- Kilpailukykyinen korko: OP-prime + 5,75 %-yksikköä, yhteensä 7,10 % (tilanne 25.8.2012)
- KSL:n mukaisesti laskettava todellinen vuosikorko esimerkiksi 10 000 euron luotolle 76 kuukauden luottoajalla on 8,66 % (nimelliskorko 7,10 %). Luottohinta on tällöin 12.899,85 euroa (Tilanne 25.8.2012)
- Laskun käsittelymaksu on 6 €/kk
- Maksut tasaerissä kuukausittain
- Mahdollisuus lyhennys- ja maksuvapaisiin kuukausiin
- Ei vakuuksia, ei takaajia
- Maksuohjelma joustaa tarvittaessa. Voit maksaa valitsemasi minimierän tai sitä suuremman erän kuukaudessa. Voit myös maksaa koko luoton kerralla pois milloin vain.
- Rahoitus lasketaan Osuuspankin omistajajäsenille ja Helsingin OP Pankin asiakkaille mukaan OP-bonuksia kerryttävään asiointiin
- Mikäli rahoitat kodin perusparannusta, rahoituksen korot ovat verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan
- Kauppaan mahdollisesti kuuluvasta asennustyöstä voi tehdä verotuksessa kotitalousvähennyksen. Lisätietoja kotitalousvähennyksestä: www.vero.fi

Laskutukseen liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä Pohjola Pankin asiakaspalveluun Puh. 010 252 5811.

Kysy lisää myyjältäsi!

Kotitalousvähennys helpottaa

Voit vähentää osan ostamiesi palveluiden kuluista verotuksessasi kotitalousvähennyksenä.

Kotitalousvähennystä saat kotitaloustyön teettämiseen sekä kodin tai vapaa-ajan asunnon remontointiin, perusparannus- ja kunnossapitotöihin.

Lue lisää